Kittat upp med bikinis inför sommaren :)

Nu när sommaren verkligen har kommit hit och jag och mina kompisar skulle gå till stranden så insåg jag att jag inte har någon bikini! Eller ja, jag har ju den från förra året men det är liksom inte samma sak riktigt.

Men nu har jag löst det problemet i alla fall 🙂 Har suttit och kollat på Nelly.com nu och hittat två supersnygga bikinis! Den ena är från Phax och är utan axelband och med så supercoola fransar.

Sedan köpte jag en till från Wonderland som har Brazilian bikinitrosor, tycker de är så snygga. Den kostade bara 149 kronor med. Kanske att de tar lite tid att vänja sig vid dem, annars få jag väl använda dem på balkongen bara haha.

Känns skönt nu är sommaren räddad!

Bikini

(Visited 38 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Bikini, Kläder och märktes , , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *