Semester på Cypern med bästa tjejerna!

På fredag åker jag och mina absolut bästa brudar till Cypern i två veckor! Längtar så jag kan dö! Tiden går verkligen långsamt nu. Men det är i alla fall fint väder i Sverige vilket är bra. Hade ju inte varit så kul att komma ner till Cypern och gå på beachen och vara tokblek. Nu slipper jag i alla fall gå på solarier för att få färg innan vi åker.

Har hittad vad som nog måste vara både den coolaste och bästa solkrämen jag testat nånsin. Det är en solmousse från Apoteket. Känns verkligen precis som en mousse och den går snabbt in i huden och sitter verkligen kvar även efter att jag har badat flera gånger.

Så den kommer garanterat att följa med i resväskan tillsammans med massor av mina fina bikinis jag köpt och alla andra snygga sommarkläder. Måste dock erkänna en sak….. jag har shoppat så mycket inför resan att jag inte hade så mycket reskassa som mina kompisar…. Så jag har faktiskt tagit ett sms-lån på Ferratum 😛 Jag är lite rädd för det men här kunde jag låna 4000 kr i 30 dagar utan ränta. Det tycker jag låter bra, eller? Jag har hört så mycket om att de har hög ränta och så men eftersom jag bara behövde låna pengarna till nästa löning så blev det ingen ränta. Känns helt ok för mig! Så nu har jag med pengar att shoppa och festa för 😀

cypern

 

(Visited 88 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Bikini, Semester och märktes , , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *