Bara att erkänna – jag har ett beroende!

Ok, jag erkänner! Jag är beroende av manikyr. Jag håller på att bli galen för att jag behöver fixa mina naglar och just nu är finns det inte så många tider för att folk fortfarande har semester.

Det låter kanske väldigt ytligt att vara så beroende av naglar som jag är men jag mår verkligen dåligt när mina naglar inte ser bra ut. Visst, jag jobbar ju på ett café så jag tycker att det ser fräschare ut när jag serverar kunderna om mina händer ser vårdade ut.

Men jag har i alla fall grejat lite själv och fått ihop någorlunda snygga naglar tills de har tid att fixa dem på måndag. Älskar verkligen Mavala nagellack! Massor med snygga färger, sitter bra och lätt att ta bort. Hittade en bra länk som kan vara bra för er som är lika beroende av vackra naglar som jag 😉 Enjoy! 😀

Mavalaq

(Visited 31 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Naglar, Smink och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *