Cool tant!

idag var en av våra stamkunder inne och köpte fikabröd med sig hem och hon berättade att hon har köpt lägenhet i Turkiet! Vi blev så sjukt impade av denna tantan! Hon är 86 år gammal och blev änka för typ 6 månader sedan. Jag kommer inte ihåg nu var hon sa barnen bodde men de bodde inte i Sverige i alla fall.

Hon kände tydligen ett annat par som köpt lägenhet i Alanya så hon och hennes man hade varit och hälsat på dem några gånger. Så nu när hon blivit ensam så bestämde hon sig för att köpa en lägenhet i samma hus som paret hon kände sedan innan bor i.

Jag tycker det är så sjukt coolt att jag håller på att dö! Det är liksom aldrig för sent att göra något stort i livet. Det var ett komiska var att företaget hon köpt  lägenheten av heter samma sak som min kollegas hund – Altop, haha!

Så nu ska jag gå och fixa till mig för idag är det PARTY! Jag och mina bästa tjejer ska gå på Klubb Blå ikväll. Om man gillar dem på FB och visar upp att man gjort det innan 24.00 så kommer man inte gratis.

Ha en bra helg gott folk!

logo

(Visited 89 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Party, Uncategorized och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *