Kläder för min självkänsla

wonderbraJaha, då sitter jag här igen och nätshoppar, ovanligt va? 😉 Just nu är jag sugen på att köpa lite nya och lyxiga underkläder. Är det bara jag som på något sätt känner mig mer självsäker om jag vet att jag har snygga underkläder? Gärna matchande set.

Jag hittade en så sjukt snygg bh på Uppercut som jag bara måste köpa! Den var lite annorlunda och jag fastnade verkligen för den. Den är kanske inte sexig eller så men den är så jäkla snygg just för att den är lite annorlunda. Jag har i alla fall inte sett något liknande innan – men så har jag ju haft lite dåligt med pengar sedan mitt senaste nätshoppande så jag har fått hålla igen lite. Men nu är det dags för lite mer kläder igen för höstrean har ju börjat på många siter nu. Så just nu är det underkläder och byxor som står på inköpslistan i första hand.

Åh, jag måste bara visa dig detta klipp på youtube! Skrattade så jag håll på att dö, snacka om att ta död på alla våra barndomshjältar. Jag hade en sån jäkla cruch på Aladdin haha

(Visited 46 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Online shopping, Underkläder och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *