Dyrt med bindor

Ok, jag är ledsen men jag måste gnälla av mig lite nu. Jag kommer precis från affären för jag behövde köpa nya bindor och tamponger. Det är helt sjukt vad dyrt det är! Det är ju inte direkt så att jag tycker att det är roligt att ha mens och använder massa bindor för att jag tycker det är bekvämt.

Så min fråga är då, egentligen, varför måste vi betala för detta? Kan inte det vara något som typ regeringen skickar ut var eller varannan månad? Sedan så fattar ju jag med att det kommer vara folk som utnyttjar det och använder dem till allt möjligt.

Men skulle man inte kunna göra såhär att man fick ett utskick på 20 stycken bindor och 10 tamponger varannan månad. Sedan kunde man gå och köpa mer i butiker om man behöver fler. Hade inte det kunnat vara en smart lösning?

Man skulle kunna beställa sin kvantitet via internet så man får den ”uppsugningsstyrkan” man vill ha så skickades det hem via post. Eller så kunde man gå till vilken butik som helst som säljer tamponger och bindor och hämta ut och så fanns det typ en databas så de kunde hålla koll så man inte tog ut för mycket.

Jag tror helt klart att detta skulle funka. Och om ni ser detta i framtiden så vet ni vem som kom på idén först 😉

bindor

(Visited 41 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Smarta idéer och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *