Utväxt eller inte

För dig som inte har sett mig (för jag gillar inte lägga ut bilder hit och dit ;)) så är jag fajkblond. Det dryga med detta är ju att det blir en utväxt hela tiden och jag tycker personligen att det är sjukt dyrt att gå och fixa håret hela tiden. På vintern så brukar jag tona ner det blonda lite men jag vill ändå vara ljusare än vad jag är naturligt, tror min naturliga hårfärg kallas typ mellanblond eller cendré.

Men, som modet är nu så är det ju till och med folk som färgar så att det ska se ut som en utväxt! Detta är bland de bästa nyheter jag har hört på länge! Fantastiskt praktiskt och sjukt snyggt. Hoppas att denna trenden varar länge! Eller i alla fall tills jag har lessnat på att svara blond 😉

Synd att det inte finns ett liknande powder för oss som är ljusa och får en mörk utväxt för att vi färgar håret blont. Det finns ju en massa blondspray och sånt men jag tycker inte att det blir bra. Plus att det tar ju ett tag innan man ser resultatet av det man sprejat i håret. Någon som testat detta powder förresten?

hårpowder

(Visited 80 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Hår och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *