Diamonds are a girl’s best friend

Håller verkligen med om vad Marilyn Monroe sjöng om ”diamonds are a girl’s best friend”. Men nu har ju inte jag riktigt den inkomsten som hon hade. Eller rika och viktiga älskarna heller för den delen. Så vad gör man då om man vill ha gillar diamanter men är för fattig för att köpa dem själv?

Jo, man shoppas loss med massa bling bling! Visst, om jag verkligen hade sparat (i flera år typ) så hade jag väl kunnat köpa en riktig diamant till slut. Men helt ärligt, då hade jag ju fått köpa en som var väldigt neutral och enkel för att kunna använda den länge.

Med bling bling kan man go typ hiphop-bling-crazy för det är ju ändå fake och inte så dyrt ändå.

Så nu tycker jag att vi alla ska ta och sätter på oss en massa bling bling och ger oss ut och gör världen till ett lite mer blingit och snyggt ställe att vara på 😉

dimonds

 

(Visited 47 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Bling bling och märktes , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *