Redo för sommar och sol!

Alltså, vilket tråkigt väder det är idag! Missade jag sommaren och det blev september med en gång eller? Så jäkla trist. Om tre veckor har jag semester så jag hoppas verkligen att solen kommer till dess.

Men jag lever i förnekelse nu eller vad det heter. Så nu har jag köpt supersnygga solglasögon från Sunspotstore.se, så jag kommer i alla fall att vara redo med flera snygga brillor när solen väl har bestämt sig för att kika fram.

Men bara för säkerhetsskull så kollar jag på sista-minuten-resor, för jag vägrar verkligen att inte få någon sol på min semester! Just nu så lutar det åt Alanya, ser att de har 28 grader idag i skuggan! Det är ju inte ens lite rättvist 😛

Indianerna hade ju regndans, någon som kan en soldans??

soldans

(Visited 92 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *