Pridefestivalen!

pridefestivalNästa år så måste jag bara vara med på Pridefestivalen i Stockholm! Det verkar ju verkligen hur coolt som helst! Snacka om folkfest liksom!

Fattar på ett sätt inte varför det ska behövas, jag menar det är ju ändå 2015 nu så folk borde fatta att homosexualitet inte är något konstigt eller onormalt. Sedan kan ju den äldre generationen kanske ha lite svårt att förstå det, typ min morfar och så som är uppväxt med att det är ”fel”.

Älskar verkligen att Eric Saade räcker fingret åt alla som kallar honom bög, helt rätt! Fattar inte varför folk säger så längre egentligen. Är ”bög” ett skällsord längre? Det är ju typ som att ”mörkhårig” skulle vara ett skällsord också typ.

Nej, nu är det slut med djupa tankar för idag – nu är det playan!

 

(Visited 89 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Blandat och märktes , , , den av .

Om Admin

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *