Vad är BB- och CC-kräm inom kosmetika?

I veckan fick jag äntligen träffa min kusin Anna som jag inte sett på år och dar. Anna är en sådan otrolig inspirationskälla då hon inte bara är utbildad makeup-artist, utan också ekonom på Söderberg och partners som erbjuder smarta finansiella lösningar till privatpersoner och företag. Jag fick både smarta spartips och en hel påse fylld med sminkprodukter. Ni kan ju ana hur glad jag blev? Anna lärde även mig att lägga en bra sminkgrund i ansiktet. Hon förespråkar att man använder en BB- eller CC-kräm till vardags. En Beauty Balm, som kort och gott kallas BB-kräm, är en dagkräm med färg i som ger hyn lyster, samtidigt som den återfuktar och skyddar mot solen. En CC-kräm, kort för Color Control, har liknande egenskaper men är mer täckande och bra om man som jag har pigmentfläckar och en ojämn hudton. Jag förstår verkligen inte hur jag har klarat mig utan dessa krämer då de verkligen ger ett fantastiskt glow!

Hudkräm som formar ett hjärta

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *