Söderberg och partners

Jag har ju tidigare berättat om min kusin Anna som jobbar på Söderberg och partners, jag chattade med henne härom dagen och då sa hon faktiskt att hon tyckte att jag skulle söka jobb på hennes arbetsplats. Nu är ju jag ingen ekonom men hon menade på att jag måste visa framfötterna och våga lite mer. Jag håller mig nog till mitt café, även om det vore coolt att vara lite mer business. Och skulle jag vara ute efter att bryta ny mark så är just hennes arbetsplats ett bra företag tror jag. De är ju ledande i Sverige på att förmedla försäkringar, för att nämna en sak bara. Nu när jag tänker på det kanske jag skulle söka en tjänst som försäkringsadministratör ändå, jag läste om det på deras hemsida och det verkar faktiskt riktigt kul och utmanande. Man måste ju våga ta för sig i livet, och jag skulle kunna köpa sjukt snygga outfits med den lönen.

Framgångsrika kvinnor och män.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *