Någon har en fejkprofil av mig på Facebook!

Någonting riktigt konstigt och lite skrämmande har precis hänt mig. Jag upptäckte nämligen att någon hade skapat ett konto med mitt namn på Facebook och de använder sig även av mina foton. Till råga på allt har den här personen skickat vänförfrågningar till många av mina vänner samt familjemedlemmar, så det är en riktig fejkprofil som personen har skapat. Obehagligt och jag vet egentligen inte varför, men jag har kanske lite mina aningar om vem det är. Det är inget jag kommer att nämna här dock. Som tur är så fick jag kontakt med företaget Protectme som jobbar med internetsäkerhet och framförallt med ID-kapningar och de ska hjälpa mig att få bort den här profilen. Jag kommer definitivt att låta dem övervaka all min information i framtiden också, för detta var en obehaglig upplevelse som jag absolut inte vill vara med om igen. Var försiktiga ute på nätet hörni.

Mobil med Facebooks inloggningssida uppe

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *