Nya garderober

Jag har något otroligt roligt att berätta för er! Sedan jag skrev sist har jag fått ett nytt lägenhetskontrakt. Det är en helt underbar tvåa på markplan med en egen liten trädgårdstäppa. Nu är jag kanske inte mycket för att påta i jorden med mina lösnaglar men bli inte förvånande om jag snart finner en ny passion. Det som är så galet roligt med den nya lägenheten är att jag, med hjälp av snälla familjemedlemmar, fått presentkort och blivit uppmanad med glada tillrop som lyder: köp möbler! Att shoppa är ju något jag är riktigt bra på så i helgen ska jag köpa nya garderober och en dubbelsäng. Inredningen kommer att gå i vitt med snygga kontraster så som pastellfärgade gardiner och en och annan designklassiker. Det är svårt att hålla hårt i plånboken när det finns så mycket fantastisk inredning!

Galgar på rad

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *