Visning på en större lägenhet

Jag har ju precis skrivit på kontrakt för en ny lägenhet och därför har jag börjat tänka mycket på bostadsmarknaden och hur man får sin lägenhet att se attraktiv ut. Jag älskar ju shopping och möbler är inget undantag, så mitt nyaste intresse är förstås att köpa just möbler till min nya lägenhet. Jag har därför kollat upp hur man stylar lägenheter inför visning, eftersom jag vill att min lägenhet ska kännas riktigt modern! När det gäller små lägenheter handlar det ju främst om att ta bort så mycket saker som möjligt så att lägenheten ska kännas större, men när det gäller lägenheter med fler kvadratmeter är det viktigare att tänka på att färgerna matchar genom hela lägenheten och att man har tavlor på väggarna så att det inte känns stort och tomt. De bästa tipsen har jag hittat hos HusmanHagberg, som har många stylade lägenheter till salu nu.

Gul vas med blommor i ett sovrum
Interiörbild från ett vardagsrum

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *