Vill ha helg nu!

Måste bara skriva och berätta lite om vad jag och min pojkvän ska göra i helgen. Vi ska åka på weekend till Stockholm och gå på Stockholm Comedy Club! Som jag längtar! Jag är bara så nervös att vi ska hamna väldigt nära scenen så att komikern på något sätt ska ”dra in oss/mig” i föreställningen, ha ha. Sedan så ser jag ju så klart fram emot all shopping som jag ska göra. Har redan ställt in mig på att jag kanske får sätta Johan på ett cafe eller i en bar med plattan om han blir för dryg att ha med i affärerna. Finns så klart en risk att vi kommer att hamna på en eller annan klubb också! Jag längtar så himla mycket till helgen! Stort tack till greatdays.se och till min kära pojkvän som skapat den här helgen till mig!

Logga från Stockholm Comedy Club

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *