Framtidsdrömmar om min lägenhet

Som ni vet så är det ju inte så länge sedan som jag skrev på kontraktet för min lilla hyresrätt. Den är jättefin och jag känner mig alltmer hemma. Just nu så håller på att sätta mig in i mina rättigheter och skyldigheter. Jag vill verkligen stanna här och allra helst så vill jag genomföra vissa renoveringar. Framförallt så behöver lägenheten förses med en riktigt härlig walk in closet. Vilken modeintresserad tjej vill inte ha en sådan liksom? Allt är relativt nytt för mig men just nu så tänker jag att det ideala vore att min hyresrätt i framtiden skulle ombildas till en bostadsrätt. Då skulle jag ha större frihet att ändra här hemma. Jag har en bekant vars förening fick hjälp med just ombildning hos Restate. Min kompis och hans grannar kan bara se fördelar med detta upplägg och det bemötande som de fick. Även om det finns mycket att tänka på när man har sitt eget lilla krypin så känns det som att jag kommer att stanna här under lång tid framöver.

En walk in closet

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *