Inredning, mode och smink

Det är konstigt hur man kan ändra sina prioriteringar i livet. De pengar som blir över efter hyra och andra räkningar gick förr alltid till smink och kläder. Nu börjar jag bli mer och mer intresserad av heminredning. I dag sprang jag runt och kollade efter lampskärm till sovrummet. Jag kom hem utan lampskärm men sedan hittade jag exakt den jag var ute efter på nätet. Självklart klickade jag hem den och nu ser jag fram emot att få den. Jag håller på och fixar i sovrummet så att det ska bli riktigt mysigt. Efter en lång dag på jobbet är det så skönt när man ska gå till sängs och kunna titta sig omkring i rummet och vara nöjd med allt man ser. Det får mig att må så bra och att somna med den känslan är så härligt. Samma känsla hade jag förr när kläder var det viktigaste. Jag kunde titta på plaggen innan jag lade mig och sucka av välbehag när jag strök handen över ett vackert tyg.

En flicka som sitter i en säng

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *