Planera din shopping

Jag är spontanshoppare, vilket kan leda till många onödiga utgifter ibland. Jag klickar ofta hem en produkt utan att läsa på om dem, vilket det måste bli ändring på. Jag ska istället börja skriva listor på saker som jag vill ha, eller behöver, och handla utifrån den listan. På så sätt kan jag lättare planera och få en bra översikt över mina inköp. Just nu är jag på jakt efter två saker, ett nytt mobilskal och en ny väska. Jag har hittat både och på Idealofsweden, men i och med att deras utbud är så brett tar jag god tid på mig innan jag bestämmer mig för en färg på produkterna. De har dessutom bra leverans- och återköpsvillkor så om jag skulle ångra mig kan jag skicka tillbaka produkterna och undvika de onödiga utgifterna. Min lista över kommande inköp har jag i mobilen så jag kan få en överblick var jag än befinner mig och när shoppingsuget är som störst. Det här känns väl som bra vuxenpoäng, eller vad tycker ni?

Person som shoppar online

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *