Kategoriarkiv: Blandat

Sommarens snyggaste bikini

Jag har känt mig deppig hela våren. Inget har känts roligt eller spännande och allt känns ”blaha”. Jag har gått ut men mest bara för att alla andra ska ut. Jag tror att det är mycket för att jag inte vet ännu vad jag vill göra. Jobba på café eller i butiker vill jag inte göra hela livet. Jag vill ha ett riktigt jobb, det finns ju flera riktiga jobb sjuksköterska, socionom, lärare, polis. Ja sådan där riktiga jobb. Kanske ska jag utbilda mig vidare?

Nu när sommarvädret kommit känner jag mig iallafall mycket gladare och piggare. Jag ser fram emot stranden och solen. Har hittat sommarens tveklöst snyggaste bikini! To die for! Det känns hett med hög midja och utskurna fält. Färgerna påminner om vattnet och jag vet att den kommer att vara superläcker mot min bruna hud. Nu blev jag lite piggare bara av att prata om det. Jag är nog bara trött efter vintern!

Glitter, glitter och glitter!

Alltså, kolla in denna länken på hur mycket coolt man kan göra med glitter!!

Jag ska ha en röd klänning på nyår tänkte jag och det hade ju varit hur coolt som helst att sätta massa rött glitter under ett par skor som de gjort här eller hur??

glittersko

 

Är ju inte speciellt pysslig av mig men detta borde väl till och med jag klara av. Ville bara dela med mig av detta för jag tyckte det var hur många saker som helst som var så coola!

Gott nytt år på er om vi inte hörs innan!

Tråkväder!

Ok, it’s official! Jag saknar redan sommaren och solen! Precis i början så tycker jag att det var lite mysigt att typ krypa upp i soffan och kolla på tv och så. Men det är helt deprimerande att vakna på morgonen och det är bara grått och trist ute.

Det värsta är ju att det är typ samma väder klockan 7 på morgonen som det är klockan 3 på dagen sedan.

Så, jag har bestämt mig för att pigga upp mig själv lite med ett par nya klänningar som tydligen är ett måste i höst och så ska jag kolla lite det nya avsnittet av The good wife och så ska jag käka lite Ben & Jerry 🙂 Man för göra det bästa av situationen, eller hur?

the good wife

Pridefestivalen!

pridefestivalNästa år så måste jag bara vara med på Pridefestivalen i Stockholm! Det verkar ju verkligen hur coolt som helst! Snacka om folkfest liksom!

Fattar på ett sätt inte varför det ska behövas, jag menar det är ju ändå 2015 nu så folk borde fatta att homosexualitet inte är något konstigt eller onormalt. Sedan kan ju den äldre generationen kanske ha lite svårt att förstå det, typ min morfar och så som är uppväxt med att det är ”fel”.

Älskar verkligen att Eric Saade räcker fingret åt alla som kallar honom bög, helt rätt! Fattar inte varför folk säger så längre egentligen. Är ”bög” ett skällsord längre? Det är ju typ som att ”mörkhårig” skulle vara ett skällsord också typ.

Nej, nu är det slut med djupa tankar för idag – nu är det playan!