Kategoriarkiv: Bling bling

Glitter, glitter och glitter!

Alltså, kolla in denna länken på hur mycket coolt man kan göra med glitter!!

Jag ska ha en röd klänning på nyår tänkte jag och det hade ju varit hur coolt som helst att sätta massa rött glitter under ett par skor som de gjort här eller hur??

glittersko

 

Är ju inte speciellt pysslig av mig men detta borde väl till och med jag klara av. Ville bara dela med mig av detta för jag tyckte det var hur många saker som helst som var så coola!

Gott nytt år på er om vi inte hörs innan!

Diamonds are a girl’s best friend

Håller verkligen med om vad Marilyn Monroe sjöng om ”diamonds are a girl’s best friend”. Men nu har ju inte jag riktigt den inkomsten som hon hade. Eller rika och viktiga älskarna heller för den delen. Så vad gör man då om man vill ha gillar diamanter men är för fattig för att köpa dem själv?

Jo, man shoppas loss med massa bling bling! Visst, om jag verkligen hade sparat (i flera år typ) så hade jag väl kunnat köpa en riktig diamant till slut. Men helt ärligt, då hade jag ju fått köpa en som var väldigt neutral och enkel för att kunna använda den länge.

Med bling bling kan man go typ hiphop-bling-crazy för det är ju ändå fake och inte så dyrt ändå.

Så nu tycker jag att vi alla ska ta och sätter på oss en massa bling bling och ger oss ut och gör världen till ett lite mer blingit och snyggt ställe att vara på 😉

dimonds