Kategoriarkiv: Kläder

Tråkväder!

Ok, it’s official! Jag saknar redan sommaren och solen! Precis i början så tycker jag att det var lite mysigt att typ krypa upp i soffan och kolla på tv och så. Men det är helt deprimerande att vakna på morgonen och det är bara grått och trist ute.

Det värsta är ju att det är typ samma väder klockan 7 på morgonen som det är klockan 3 på dagen sedan.

Så, jag har bestämt mig för att pigga upp mig själv lite med ett par nya klänningar som tydligen är ett måste i höst och så ska jag kolla lite det nya avsnittet av The good wife och så ska jag käka lite Ben & Jerry 🙂 Man för göra det bästa av situationen, eller hur?

the good wife

Shopping shopping och shopping :)

Åh, älskar denna tiden i månaden, alla räkningar är betalda och jag kan planera min shopping med pengarna som är kvar 😀

Så nu har jag shoppat loss på La Redoutes rea. Ett tips för alla som gillar deras grejer är att signa upp för deras nyhetsbrev. De brukar ofta skicka ut mail om olika rabattkoder man kan använda under en vecka eller under en helg.

Sedan hittade jag en perfekt födelsedagspresent till min systerdotter, en barnkniv 🙂 Hon älskar att vara med i köket och laga mat. Ja, jag vet det låter lite farligt, men hon är i alla fall 6 år. Och kniven ska tydligen vara stabil och så är den rundad framtill. Får visa syrran kniven först och få den godkänd innan jag ger den till Elise 🙂

barnkniv

 

Önskar alla en glad midsommar!

Så var det äntligen midsommar! Fullkomligt älskar midsommar.

Först ska jag äta lite midsommar mat hemma hos föräldrarna och sedan är det fest hos en kompis. Så jäkla härligt. Vi ska ha lite knytkalas hos min kompis och jag ska tydligen vara en av dem så tar med sill, ironiskt eftersom jag verkligen hatar sill. De kan ju äta sig mätta på sill så blir det mer jordgubbar åt mig 😉

Hittat världens snyggaste klänning på med La redoute.se som jag ska ha idag. Ja, jag vet jag nätshoppar för mycket, men det är ju så jäkla smidigt 🙂

Ha en underbar midsommar alla!

Sill

Kittat upp med bikinis inför sommaren :)

Nu när sommaren verkligen har kommit hit och jag och mina kompisar skulle gå till stranden så insåg jag att jag inte har någon bikini! Eller ja, jag har ju den från förra året men det är liksom inte samma sak riktigt.

Men nu har jag löst det problemet i alla fall 🙂 Har suttit och kollat på Nelly.com nu och hittat två supersnygga bikinis! Den ena är från Phax och är utan axelband och med så supercoola fransar.

Sedan köpte jag en till från Wonderland som har Brazilian bikinitrosor, tycker de är så snygga. Den kostade bara 149 kronor med. Kanske att de tar lite tid att vänja sig vid dem, annars få jag väl använda dem på balkongen bara haha.

Känns skönt nu är sommaren räddad!

Bikini