Kategoriarkiv: Online shopping

Tråkväder!

Ok, it’s official! Jag saknar redan sommaren och solen! Precis i början så tycker jag att det var lite mysigt att typ krypa upp i soffan och kolla på tv och så. Men det är helt deprimerande att vakna på morgonen och det är bara grått och trist ute.

Det värsta är ju att det är typ samma väder klockan 7 på morgonen som det är klockan 3 på dagen sedan.

Så, jag har bestämt mig för att pigga upp mig själv lite med ett par nya klänningar som tydligen är ett måste i höst och så ska jag kolla lite det nya avsnittet av The good wife och så ska jag käka lite Ben & Jerry 🙂 Man för göra det bästa av situationen, eller hur?

the good wife

Shopping shopping och shopping :)

Åh, älskar denna tiden i månaden, alla räkningar är betalda och jag kan planera min shopping med pengarna som är kvar 😀

Så nu har jag shoppat loss på La Redoutes rea. Ett tips för alla som gillar deras grejer är att signa upp för deras nyhetsbrev. De brukar ofta skicka ut mail om olika rabattkoder man kan använda under en vecka eller under en helg.

Sedan hittade jag en perfekt födelsedagspresent till min systerdotter, en barnkniv 🙂 Hon älskar att vara med i köket och laga mat. Ja, jag vet det låter lite farligt, men hon är i alla fall 6 år. Och kniven ska tydligen vara stabil och så är den rundad framtill. Får visa syrran kniven först och få den godkänd innan jag ger den till Elise 🙂

barnkniv

 

Kläder för min självkänsla

wonderbraJaha, då sitter jag här igen och nätshoppar, ovanligt va? 😉 Just nu är jag sugen på att köpa lite nya och lyxiga underkläder. Är det bara jag som på något sätt känner mig mer självsäker om jag vet att jag har snygga underkläder? Gärna matchande set.

Jag hittade en så sjukt snygg bh på Uppercut som jag bara måste köpa! Den var lite annorlunda och jag fastnade verkligen för den. Den är kanske inte sexig eller så men den är så jäkla snygg just för att den är lite annorlunda. Jag har i alla fall inte sett något liknande innan – men så har jag ju haft lite dåligt med pengar sedan mitt senaste nätshoppande så jag har fått hålla igen lite. Men nu är det dags för lite mer kläder igen för höstrean har ju börjat på många siter nu. Så just nu är det underkläder och byxor som står på inköpslistan i första hand.

Åh, jag måste bara visa dig detta klipp på youtube! Skrattade så jag håll på att dö, snacka om att ta död på alla våra barndomshjältar. Jag hade en sån jäkla cruch på Aladdin haha