Kategoriarkiv: Semester

Sommarens snyggaste bikini

Jag har känt mig deppig hela våren. Inget har känts roligt eller spännande och allt känns ”blaha”. Jag har gått ut men mest bara för att alla andra ska ut. Jag tror att det är mycket för att jag inte vet ännu vad jag vill göra. Jobba på café eller i butiker vill jag inte göra hela livet. Jag vill ha ett riktigt jobb, det finns ju flera riktiga jobb sjuksköterska, socionom, lärare, polis. Ja sådan där riktiga jobb. Kanske ska jag utbilda mig vidare?

Nu när sommarvädret kommit känner jag mig iallafall mycket gladare och piggare. Jag ser fram emot stranden och solen. Har hittat sommarens tveklöst snyggaste bikini! To die for! Det känns hett med hög midja och utskurna fält. Färgerna påminner om vattnet och jag vet att den kommer att vara superläcker mot min bruna hud. Nu blev jag lite piggare bara av att prata om det. Jag är nog bara trött efter vintern!

Redo för sommar och sol!

Alltså, vilket tråkigt väder det är idag! Missade jag sommaren och det blev september med en gång eller? Så jäkla trist. Om tre veckor har jag semester så jag hoppas verkligen att solen kommer till dess.

Men jag lever i förnekelse nu eller vad det heter. Så nu har jag köpt supersnygga solglasögon från Sunspotstore.se, så jag kommer i alla fall att vara redo med flera snygga brillor när solen väl har bestämt sig för att kika fram.

Men bara för säkerhetsskull så kollar jag på sista-minuten-resor, för jag vägrar verkligen att inte få någon sol på min semester! Just nu så lutar det åt Alanya, ser att de har 28 grader idag i skuggan! Det är ju inte ens lite rättvist 😛

Indianerna hade ju regndans, någon som kan en soldans??

soldans

Semester på Cypern med bästa tjejerna!

På fredag åker jag och mina absolut bästa brudar till Cypern i två veckor! Längtar så jag kan dö! Tiden går verkligen långsamt nu. Men det är i alla fall fint väder i Sverige vilket är bra. Hade ju inte varit så kul att komma ner till Cypern och gå på beachen och vara tokblek. Nu slipper jag i alla fall gå på solarier för att få färg innan vi åker.

Har hittad vad som nog måste vara både den coolaste och bästa solkrämen jag testat nånsin. Det är en solmousse från Apoteket. Känns verkligen precis som en mousse och den går snabbt in i huden och sitter verkligen kvar även efter att jag har badat flera gånger.

Så den kommer garanterat att följa med i resväskan tillsammans med massor av mina fina bikinis jag köpt och alla andra snygga sommarkläder. Måste dock erkänna en sak….. jag har shoppat så mycket inför resan att jag inte hade så mycket reskassa som mina kompisar…. Så jag har faktiskt tagit ett sms-lån på Ferratum 😛 Jag är lite rädd för det men här kunde jag låna 4000 kr i 30 dagar utan ränta. Det tycker jag låter bra, eller? Jag har hört så mycket om att de har hög ränta och så men eftersom jag bara behövde låna pengarna till nästa löning så blev det ingen ränta. Känns helt ok för mig! Så nu har jag med pengar att shoppa och festa för 😀

cypern